Skip to content

– Ditt lokale forsikringsselskap 

Varig Orkla Forsikring er brannkassen som har vært lokalt til stede siden 1844. Selskapet har lange tradisjoner som bidragsyter til bl.a. lokal kultur, idrett og annen frivillig aktivitet. Vi kan vise til høy kundetilfredshet og er til stede for våre forsikringskunder i moderne lokaler sentralt på Orkanger. Vi er i dag 11 medarbeidere med fokus på godt arbeidsmiljø og gode kundeopplevelser.

Her kan du bli litt bedre kjent med våre ansatte.

Berit Drugli

Berit Drugli startet hos oss som kunderådgiver i privatmarkedet i mars i år. Berit bor på Drogsetmoen, har to barn og er forlovet.

BERIT: Jeg er utdannet fotograf ? og har jobbet både som butikkmedarbeider, fotograf og avdelingsleder i fotobransjen. Det jeg alltid har likt best med jobben min er kontakten med kundene og å treffe mange nye mennesker. Når Varig Orkla søkte etter selger og kunderådgiver, synes jeg dette var for spennende til å ikke søke. Jeg synes det er særlig fint at selskapet er så lokalt og at kundene kan komme innom oss for en prat.

Når jeg ikke er på jobb går det meste av tiden til familie, kjæreste og hund?. Jeg spiller håndball ?‍♀️og er glad i turer i fjell ⛰️ og natur??

Lars Helge Hoston

Lars Helge Hoston er vår kunderådgiver for landbruket og har jobbet hos oss i 14 år. Lars Helge bor i Hoston, er gift og har to gutter.

LARS HELGE: Jeg har høyskoleutdanning i Skogbruksfag fra Steinkjer og jobbet flere år innen skogbruket bl.a. i Møre og Romsdal. Familie og et ønske om jobb i hjemmeområdet førte til at jeg søkte ny jobb og ny bransje. Jeg er stolt over å jobbe for og representere min arbeidsplass i det daglige. Er også generelt interessert i landbruket, og jeg er opptatt av brannsikring og skadeforebygging. Og så er det meningsfylt å være rådgiver og samtalepart for bøndene – jeg liker folk?
Familie og fritidsaktiviteter til barna og stadige prosjekter med div. oppussing og snekring ??tar mye av fritiden, men jeg er også aktiv i frivillig arbeid i heimbygda og med i lokalt jaktlag

Sidsel Rian

Sidsel Rian, er vår daglig leder som ble ansatt i 2015. Sidsel bor i Gjølmeslien, er gift og har to voksne barn.

SIDSEL: Jeg har tidligere jobbet i mange ulike bransjer i lokale bedrifter med bl.a. økonomi, administrasjon og etter hvert ledelse. Det er alltid spennende med nye utfordringer og nye bransjer, men det er særlig den lokale tilhørigheten som appellerte til meg. Det er artig å jobbe sammen med faglig sterke og engasjerte kolleger i ei bedrift som bidrar til å trygge folk, bedrifter og landbruket sine verdier. Jeg er også opptatt av dette skal være ei bedrift som tar et samfunnsansvar.
Hytteliv og turer i fjellet, skog og mark sammen med eurasieren vår Heiko er den beste rekreasjonen for meg – og så er familien min og gode venner viktig?

Vi søker etter flere kunderådgivere

Vi satser nytt og går for vekst og utvikling!
Vi trenger derfor flere med på laget – vil du være med?

Kunderådgiver – salg
Utadrettet kundeaktivitet med eget budsjett. Kundeservice.

Kunderådgiver – backoffice
Kundemottak/ salgsstøtte og markedsarbeid. 

LES MER

Martin Kjøren

Martin Kjøren er rådgiver i privatmarkedet og har jobbet hos oss siden 2016, men har vært i forsikringsbransjen siden 2007. Martin bor i Børsa sammen med samboer og to barn.

MARTIN: Jeg trives godt i jobben min, både med salg og rådgivning og det å treffe kunder både på telefon og på kontoret. Ellers så synes jeg at jeg har en trivelig arbeidsplass med gode kollegaer. Jeg har jobbet i Trondheim tidligere, så kort arbeidsvei er en ekstra bonus?
Når jeg ikke er på jobb brukes tiden på familie, bolig, venner og en del motoriserte aktiviteter. Er også glad i å holde meg i form med ?sykling og ski.

Guri Fagerholt Kjørsvik

Guri Fagerholt Kjørsvik er vår salgsleder og har jobbet med forsikring siden hun var 20 år. Guri bor på Fannrem, er gift, har to voksne døtre og to barnebarn.

GURI: Jeg er stolt av å jobbe i et lokalt firma som tilbyr det lille ekstra gjennom god lokalkunnskap og tilgjengelighet. Spesielt føles det godt når vi får tilbakemeldinger fra kunder om at vår rådgivning har utgjort en forskjell for dem. Det å kunne fortelle om hvem vi er og hva vi står for er viktig for meg og jeg liker at vi lokalt er synlig på forskjellige arenaer.

På fritiden er jeg sammen med familie og venner, storkoser meg med barnebarna, hytteliv og turer i skog og mark. ??? For øvrig er jeg vel over gjennomsnitte interessert i fotball og håndball og ser alt (!) jeg rekker ?

Joar Andrè Berg Wuttudal

Joar Andrè Berg Wuttudal er kunderådgiver i privatmarkedet og har jobbet hos oss siden i mars i år. Joar er fra Krokstadøra, men bor på Fannrem sammen med samboer.

JOAR ANDRÈ: Jeg har jobbet med salg og kundeservice i ulike bransjer siden 2008 og synes forsikringsbransjen er veldig spennende. Kundekontakten og det å være med å sikre kundene er noe av det jeg liker best med jobben min. Jeg er stolt av å jobbe i et lokalt selskap som er med og bidrar i lokalsamfunnet.
I fritiden går tiden til samboer, venner og familie. Jeg er glad i å være i aktivitet, og fotball og langrenn er mine favorittaktiviteter. ?

Per Kristian Mogstad

Per Kristian Mogstad er vår kunderådgiver for næringslivet og har vært ansatt hos oss siden 2014. Per Kristian er fra Orkanger, men bor på Fannrem, er gift og har to jenter på 8 og 10 år.

PER KRISTIAN: Jeg er utdannet adjunkt og har jobbet som lærer i 10 år. Nye utfordringer i en spennende bransje, samt kundekontakt og salg førte til jobbskifte. Jeg synes det er spennende å jobbe med næringslivet og få et innblikk i hva lokale bedrifter driver med. Det oppleves meningsfylt å kunne bruke min kompetanse til å hjelpe med å sikre bedriftenes verdier på et område som ofte oppleves komplisert for kunden.
I fritiden prioriterer jeg tid med familien, oppfølging av jentene og turer i ??skog og mark. Jeg er for øvrig glad i å trene, og har stor interesse for jakt ?

Lars Wold Ree

Lars Wold Ree er rådgiver i privatmarkedet og har jobbet hos oss i 17 år. Lars er oppvokst på Støren, men bor i Meldal, er gift og har ei voksen datter.

LARS: Det er tilfeldigheter som gjorde at jeg havnet i denne bransjen, men det viste seg å være et godt valg. I løpet av alle disse årene har jeg sett så mange ganger hvor viktig det er at folk har gode løsninger på plass når de trenger det, og hvor viktig det er at vi gjør en god jobb gjennom riktig rådgivning.
Når jeg ikke er på jobb trives jeg godt med å slappe av hjemme og på hytta, men er også glad i turer i skog og mark – både med og uten ski – sammen med hunden vår ?Miro. Kjører også motorsykkel?, men da må det være ☀️godvær?

Heidi Hestnes

Heidi Hestnes er kunderådgiver i privatmarkedet, og har jobbet hos oss i 21 år. Heidi er fra Fannrem, men bor på Orkanger. Hun er gift og har en voksen sønn, pluss en bonussønn og to bonusbarnebarn.

HEIDI: Jeg har tidligere også jobbet innen bank og finans, så bransjeerfaringen er lang. Det jeg liker spesielt godt med jobben min er møter med mange trivelige kunder, å finne gode løsninger til beste for kunden og å jobbe sammen med dyktige og fagsterke kollegaer. Og så synes jeg det ekstra trivelig og givende å jobbe i en lokal bedrift som er 175 år i år.
Fritiden min brukes til friluftsliv ???og håndarbeid – og så er jeg veldig glad i å reise✈️??.

Back To Top