Skip to content

Når livet endrer seg, gjør behovet ditt for forsikringer det samme

Gjennom livets mange opp- og nedturer er det fort gjort å glemme å tenke på forsikring. Likevel er det viktig å ta seg tid til å gå gjennom hva man har behov for, og ut i fra dette vurdere hvor godt man ønsker å være dekket av private forsikringer.

For de fleste er det krevende å få oversikt over hva man eventuelt har av forsikringer via arbeidsgivere, organisasjoner og hva man får dekket gjennom det offentlige og i tillegg ta stilling til hva de trenger privat. Det er spesielt viktig å ta en gjennomgang av behovet for liv- og helseforsikringer når det skjer endringer i livssituasjon, for eksempel at man flytter sammen med noen, ved samlivsbrudd, om man får barn eller tar opp lån. Er det lenge siden sist du hadde en gjennomgang anbefaler vi uansett å sette av tid til et møte, slik at du er trygg på at økonomien tåler uforutsette hendelser.

Vi tilbyr rådgivning på kontor, digitalt eller på telefon. Skriv til oss under så kontakter vi deg.

 

Vi ser at mange opplever å få halvert inntekten sin dersom man blir langvarig syk eller ufør. Det er noe de færreste av oss har råd til. Så vår viktigste oppgave som rådgivere er å hjelpe kunden å se de potensielle økonomiske konsekvensene av å ikke ha forsikring, samt å kunne anbefale løsninger ut ifra kundens livssituasjon og økonomi.

 

 

– Guri Fagerholt Kjørsvik
Salgsleder

 

 

 

Ønsker du at vi kontakter deg? Skriv til oss her:

 

31.01.2022

Back To Top