Skip to content

Frode Slupphaug er vår nye kunderådgiver for næringsliv og landbruk. Frode er gift med Elin, har 2 barn + hund og bor på Fannrem

FRODE: I mitt snart 30 år lange arbeidsliv har jeg vært hovedsakelig i dagligvarebransjen. I perioden 1998 – 1999 jobbet jeg som vikar i Gjensidige Orkla Forsikring (nå Varig Orkla Forsikring), så forsikringsbransjen er ikke helt ukjent for meg. Fellesnevner er å være i kontakt med kunder, så dette er noe jeg har lang erfaring med.

De siste 6 årene har jeg jobbet i driftsapparatet i Norgesgruppen. Her har jeg bistått butikker i å fatte korrekte valg – blant annet bidratt til at forsikringer er ivaretatt og ellers generell sunn butikkdrift. Dette har gitt meg et godt innblikk i god forretningsdrift som vil være nyttig i denne jobben.

Jeg har hatt «halve Norge» som arbeidsplass, der mitt distrikt var fra Trondheim og opp til Saltfjellet. En bekjent av meg sa at jeg hadde «Norges fineste arbeidsvei»! Er vel ikke uenig i det. Nå venter mer lokale arbeidsoppgaver i Varig Orkla Forsikring, og jeg gleder meg stort til å få børste støvet av tidligere forsikrings-erfaringer!  Valget falt på Varig Orkla Forsikring pga den lokale tilknytningen selskapet har, og ikke minst at vi har det lokale kontoret sentralt her på Orkanger. Der er en enorm kompetanse samlet som er her for å hjelpe DEG!

Når arbeidsdagen er ferdig prøver jeg å følge opp de hjemme. Dette er noe jeg ser fram til å få bedre tid til. Er glad i å stå på ski – både bortover- og nedoverski. Har ellers en hund som krever sitt av mosjon, og hytta vår ved kysten brukes så flittig som mulig mellom påske og høst.

Mine egenskaper som hobby-musiker er også noe jeg kanskje ønsker å bruke mer tid på nå fremover 🙂

Back To Top