Skip to content

Lenge siden du har sjekket dine forsikringer?

 

Vi anbefaler en gjennomgang

Det kan være krevende å få oversikt over hva man eventuelt har av forsikringer fra arbeidsgivere, organisasjoner og hva man får dekket gjennom det offentlige og i tillegg ta stilling til hva man trenger privat. Er det lenge siden du hadde en gjennomgang anbefaler vi at du setter av tid til et møte, slik at du er trygg på at økonomien tåler uforutsette hendelser. Våre rådgivere skreddersyr etter ditt behov. Klikk her for å kontakte oss. 

 

Lån og leasing

Visste du at vi i tillegg til forsikringer også tilbyr lån og leasing til våre kunder? Med vår samarbeidspartner Brage Finans tilbyr vi finansielle løsninger til både privatpersoner og til næringsliv. Spør oss om lån til ditt neste kjøretøy!
Klikk her for å lese mer. 

 

Nytt kontor

Vi har etablert nytt kontor i Trondheim sentrum, slik at du enkelt kan treffe oss her i tillegg til hovedkontoret på Orkanger. Offisiell åpning er i mai, men du kan allerede i dag treffe oss etter avtale. Ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer for deg! Vi tilbyr rådgivning på kontor, digitalt eller på telefon.

Les mer om oss her. 

 

 

Skriv til oss under så kontakter vi deg.

 

 

 

 

 

Back To Top