Skip to content

Året 2021 har vært et historisk år for Varig Orkla Forsikring

 

Ett år i samarbeid med Frende Forsikring
1 januar 2021 gikk vi inn i et nytt og spennende samarbeid med Frende Forsikring. Dette er et langsiktig samarbeid og satsing for oss. Vi skal sikre gode og trygge kompetansearbeidsplasser lokalt, samt vekst og utvikling for selskapet. Satsingen gjør vi i tett samarbeid med Varig Hadeland Forsikring og Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal. Vi tre Varig-selskapene er alle medeier i Frende, og sammen utvikler oss til det beste for våre kunder.

Det første året i et langt samarbeid med Frende har innfridd til forventningene. Et hektisk år med fantastisk innsats og engasjement fra alle ansatte. Vi og Frende passer godt sammen. Begge selskaper har tro på lokal tilstedeværelse og lett tilgjengelighet – å være nær kunden.


Varig Orkla Arena
En annen viktig hendelse for oss i Varig Orkla Forsikring er avtalen vi inngikk om rettigheten til navnet på den nye travarenaen på Fannrem. Vi synes det er stor stas at anlegget bærer navnet Varig Orkla Arena. Dette bygger viktig og god kjennskap til oss og vår merkevare.

Med vår lange lokale forankring ønsker vi å være med medspiller i utvikling av lokalsamfunnet, og den nye travarenaen vil bringe mye positivt med seg for regionen vår. I følge daglig leder Robert Jakobsen på Leangen Travbane/Arena Midt-Norge er dette den største kommersielle avtalen i norsk travsports historie. Vi gleder oss til åpningen, og et til et godt og langvarig samarbeid.

 

Etablerer kontor i Trondheim
Det er spennende utvikling for Varig Orkla Forsikring også i 2022. I løpet av de to siste årene har vi økt fra 7 til 11 ansatte. Vi er nå i prosess med å rekruttere nye medarbeidere til vårt nye kontor i Trondheim, som vi planlegger å åpne i løpet av våren. Da blir vi også tilgjengelig for våre kunder som ønsker å møte oss i Trondheim. Dette er et viktig steg for å styrke oss i Trøndelag.

Vi er fortsatt det samme selskapet og eid av våre kunder. Vårt fokus på samfunnsansvar og bidrag til lokalsamfunnet videreføres også i nytt samarbeid og videre satsing.

Takk til alle våre kunder som ble med oss i 2021 – vi gleder oss til fortsettelsen.

 

Vennlig hilsen

Sidsel Rian
Daglig leder.

 

 

 

 

Back To Top