Skip to content

Pressemelding: Historisk samarbeid

Varig Orkla Forsikring signerte en avtale som Hovedsamarbeidspartner for Arena Midt-Norge. Noe som blant annet innebærer at den nye trav- og hestesportsarenaen på Fannrem i Orkland kommune får navnet: VARIG ORKLA ARENA (Midt-Norge). 

Et historisk samarbeid

Avtalen har i første omgang en varighet på 5 år, men intensjonen er at dette skal være et varig langvarig samarbeid. Dette er trolig den største samarbeids-sponsoravtalen som er inngått i norsk travsport gjennom tidene, og innebærer en årlig inntekt for travarenaen på et 7-sifret beløp.

“Daglig leder Sidsel Rian i Varig Orkla Forsikring sier at avtalen gir Varig Orkla Forsikring mange muligheter for merkevarebygging og markedsarbeid i et tett samarbeid med Arena Midt-Norge. I tillegg til navnet på arenaen gir avtalen oss mange andre eksponeringsmuligheter, blant annet gjennom etablering av et større Bedriftsnettverket som allerede er under utarbeidelse.

Varig Orkla Forsikring er et lokalt forsikringsselskap som er inne i sitt 178. driftsår sier Sidsel Rian. Selskapet har sine røtter i kommunene Rindal, Meldal, Orkdal og Skaun og er brannkasse som tidligere het Orkla Brannkasse. Varig Orkla Forsikring har forretningsadresse og kontor på Orkanger.

Avslutningsvis sier Rian at med vår lange lokale forankring ønsker vi å være en aktiv medspiller i utviklingen av vår region, og hilser det nye “opplevelsessenteret” som kommer på Fannrem hjertelig velkommen.

“Daglig leder Robert Jakobsen på Leangen Travbane/Arena Midt-Norge var veldig fornøyd etter at avtalen var signert og sa følgende: På vegne av travsporten i Midt-Norge og den nye storstua i landsdelen, Arena Midt-Norge, er det med en stor porsjon ydmykhet og glede vi inngår den største kommersielle avtalen i norsk travsports historie. Kanskje den største i Norden sier Jakobsen som har vært med i travsporten de siste 20 årene.

Å få med seg en Hovedsamarbeidspartner som er villig til å satse så tungt og langsiktig på travsportens nye regionanlegg, gir oss et enormt løft og inspirasjon for arbeidet som skal gjøres fremover.

Norsk travsport har ikke vært alt for gode på å utnytte det markedspotensialet som ligger i vår fantastiske sport, men med denne avtalen starter vi en ny æra i Midt-Norge. At det skjer i samarbeid med en lokal tradisjonsbærer som Varig Orkla Forsikring med sin 178 år lange historie er vi utrolig stolte av.

For oss er dette et stort skritt på veien til å sikre driften, samt legge forholdene til rette for både travsporten og de mange andre aktivitetene vi ønsker på Arena Midt-Norge i årene som kommer.

Vi gleder oss til å sammen å utvikle Varig Orkla Arena Midt-Norge til en levende og spennende arena, sier en stolt daglig leder Robert Jakobsen».

“Utviklingssjef for Arne Midt-Norge (Leangen Travbane) Per Jørgensen uttalte rett etter at han hadde signert avtalen:

«Dette minner meg om Champions League tiden i Rosenborg Ballklub! Da var det også signering av store samarbeidsavtaler som gjør at “pumpa” går litt raskere. Det er en fantastisk følelse når du har signert avtalen, og du bare nyter følelsen i noen minutter, for deretter å bare endre fokuset til å se alle de fantastiske “vinn-vinn” mulighetene som ligger i slike avtaler. For meg personlig kommer denne avtalen på topp tre listen min, og jeg er både ydmyk og stolt over å ha signert denne avtalen med en LOKAL tradisjonsbærer med 178 år lang histirie.

Begge parter er meget godt fornøyd med at avtalen er kommet i stand, og ser fram til et langt og fruktbart samarbeid. Nå er det Varig Orkla Arena som gjelder avslutter Jørgensen”

Kontakt personer:
Sidsel Rian, Daglig leder i Varig Orkla Forsikring
sidsel.rian@varigorkla.no / mobil 901 64 013

Ove Jørgen Snuruås, Styreleder i Varig Orkla Forsikring
ove@holibul.no / mobil 907 23 650

Robert Jakobsen, Daglig Leder i Arena Midt-Norge/Leangen Travbane
robert.jakobsen@rikstoto.no / mobil 995 42402

Per Jørgensen, Utviklingssjef i Arena Midt Norge/Leangen Travbane
per.jorgensen@rikstoto.no / mobil 900 41041

Tegninger av bygget Ruta Entreprenør.

Back To Top