Skip to content

Til deg som er kunde i Varig Orkla Forsikring

Kjære kunde.

Gjensidige sender for tiden ut SMS og e-post hvor de ber om din aksept til å flytte brannforsikringen du har hos oss i Varig Orkla Forsikring.

Dette er ikke noe du trenger å ta stilling til nå, du er akkurat like godt forsikret som før. Vi vil ta kontakt med deg i forkant av ditt hovedforfall (fornyelse) slik at du kan få den informasjonen du trenger for å ta stilling til om du ønsker å flytte brannforsikringen til Gjensidige eller videreføre dine forsikringer i det lokale selskapet, Varig Orkla Forsikring.

I det samarbeidet vi har hatt med Gjensidige har vi vært forsikringsgiver på brann og natur for hus og eiendeler mens Gjensidige har levert de andre dekningene. Dette samarbeidet løper frem til hovedforfallet (fornyelsestidspunktet) for dine forsikringer. Det betyr:

  • For deg som har fornyelse i perioden 01.01.2021 til og med 04.02.2021 løper forsikringen uforandret (med Varig Orkla Forsikring som forsikringsgiver på brann og naturskade og Gjensidige på øvrige dekninger) frem til din fornyelse i 2022.
  • For deg som har fornyelse i perioden 05.02.2021 til og med 31.12.2021 løper forsikringen uforandret (med Varig Orkla Forsikring som forsikringsgiver på brann og naturskade og Gjensidige på øvrige dekninger) frem til din fornyelse i 2021.

Vi anbefaler deg derfor å vente med å vurdere forsikringene dine til det nærmer seg fornyelse, da skal vi gjøre alt vi kan for at du skal få et godt tilbud fra oss. Vi vil i den forbindelse ta kontakt med deg. Det er selvsagt opp til deg å velge om du ønsker å forbli kunde hos oss.

Vi har vært forsikringsselskapet i Rindal, Meldal, Orkdal og Skaun siden 1844. Vi er eid av deg som kunde. Våre styrende organ er sammensatt av våre kunder. Vår misjon er fortsatt, som det alltid har vært, å være der for kundene våre når uhellet er ute samt å forebygge uhell.

Hos oss får du:

  • Din egen personlige rådgiver
  • Vi belønner deg når du selv bidrar til skadeforebyggende tiltak
  • Du er medeier i forsikringsselskapet som kunde hos oss
  • Vi gir tilbake til lokalsamfunnet gjennom støtte til lag, foreninger og lokalt brannvesen
  • Vi satser lokalt, med nasjonal trygghet i ryggen. Frende er vår nye samarbeidspartner, les mer om vårt samarbeid her

Vi håper du fortsatt vil være kunde hos oss.

Du kan kontakte oss ved å sende oss henvendelse her eller ringe oss på 72 48 88 00

Back To Top